Webmail/Kontakt
 

Warning: getimagesize(podaci/shellgue_191203_123121.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tehnoser/public_html/proizvodi.php on line 440  Kondenzacioni gasni kotlovi
Kondenzaciona tehnika iz Boscha je štedljivija

Kondenzaciona rešenja Bosch izvlače iz goriva maksimum komfora toplote i stanovanja. Za razliku od konvencionalnih uređaja, kondenzaciona tehnika u proizvodnji toplote dodatno koristi i toplotu kondenzacije sadržanu u dimnim gasovima.
Gasni kotao ''Bosch'' Condens 3000 W
BOSCH gasni zidni uređaj Condens 3000 W nenadmašen je sa svojim brojnim prednostima - i to na najmanjem prostoru. Štedljiv je, solarno kompatibilan, jednostavan je za korišćenje preko višefunkcionalnog displeja i pruža besprekoran komfor grejanja.

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Condens 5000 W
Beskompromisno kvalitetan uređaj namenjen za veće stambene objekte, škole i industrijske objekte. Kaskadnim povezivanjem postiže se snaga od preko 1600 kW. Zbog svojih pogodnosti sve je češći izbor projektanata kod srednjih i velikih kotlarnica.

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Condens 7000 W
Condens 7000W radi izuzetno tiho i istovremeno na bazi najsavremenije kondenzacione tehnologije pruža maksimalni komfor grejanja i potrošnje tople vode. Osnovna oprema (35 i 42 kW) ili kompletna oprema (35 kW). Na zemni ili tečni gas. Sa ili bez antifriza. A u svakom slučaju sa najvećom uštedom!

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Condens 7000 WT
Kondenzacioni kotao je najštedljiviji gasni uređaj za grejanje. Akumulacioni bojler daje najveći komfor tople vode. Slojevito punjenje bojlera je najefikasnije i najbrže punjenje. A Condens 7000 WT objedinjava sve to pod jednom oplatom! Znači štedi energiju, daje najviši komfor, štedi na prostoru - čist luksuz!

Više informacija