Webmail/Kontakt
 

Warning: getimagesize(podaci/shellgue_191203_123121.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tehnoser/public_html/proizvodi.php on line 440  Konvencionalni gasni kotlovi
Bosch konvencionalnom tehnikom pouzdano snabdevate svoj dom toplotom. Ovde možete pronaći pregled našeg proizvodnog programa.

Efikasna konvencionalna tehnika iz Boscha

Bilo da se radi o velikoj jednoporodičnoj kući ili manjem etažnom stanu - Bosch konvencionalni uređaji uklapaju se bez problema u svaku stambenu situaciju. To je moguće zahvaljujući to kompaktnim domenzijama i kvalitetnom modernom dizajnu. konvencionalna tehnika se izuzetno lako uklapa i u okvire projekata obnove, u kojima je predviđena zamena postojećih uređaja.
Gasni kotao ''Bosch'' 3000 W - maksimalan učinak grejanja na minimalnom prostoru!
Naš novi Gaz 3000 W sa inteligentnim detaljima kombinuje energetski efikasno grejanje i tehnologiju pripreme tople vode. Pruža gotovo bezbrojne mogućnosti za pronalaženje rešenja koja zadovoljavaju specifične potrebe kupca. A to nisu sve njegove prednosti...

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' 3000 W1 - BOSCH kvalitet za svakoga!
Ovaj kotao je namenjen ljudima koji žele pouzdan i jednostavan uređaj, veoma dobrih karakteristika, uz podršku i servis kakav može da pruži samo BOSCH. Raspon snaga za grejanje, kao i optimalan opseg podešavanja snage, čini da su ovi uređaji idealni i za kuće ali i za male stanove. Odnos cena - performanse - kvalitet posebno je važan za investitore, koji po odličnim cenama dobijaju vrhunski brend odličnih karakteristika u svom objektu.

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Gaz 5000 W - Snaga i fleksibilnost za svaki stambeni prostor
Nenadmašan je ne samo svojim visokim komforom grejanja i potrošnje tople vode nego i svojom nezahtevnošću. Za održavanje ovog gasnog uređaja potrebno je samo nekoliko zahvata, a radove održavanja znatno olakšava višefunkcionalni displej, zahvaljujući kome se sva programiranja mogu memorisati.

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Gaz 7000 - uređaj prilagođen posebno visokim zahtevima
Bez obzira da li se radi li komforu potrošnje tople vode, energetskoj efikasnosti ili komforu posluživanja - sa kotlom Gaz 7000 W našim kupcima se može ponuditi nešto sasvim posebno. A instaliranje se zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i manjoj težini može obaviti brzo i jednostavno.

Više informacija